Noul sistem de stocuri funcționează deja cu succes și livrăm la viteza cu care v-ați obișnuit din nou. Ne cerem scuze pentru întârzierea anterioară. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

În funcție de destinație - Searchlight

Vendor 2
/ImgGalery/Img1/Znacky/BRILAGI_logo_2021_400px.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/eglo_logo_1.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/philips_logo.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/paulmann_logo_1.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/osram_logo.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/GLOBO_logo_400px.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/prezent_logo_2021.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/jupiter_logo.jpg

Cele mai vândute

Promoții și reduceri

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Reducerile săptămânii

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Cele mai vizualizate

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Noutati

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Descrierea categoriei

Fiecare spațiu necesită un tip de iluminat diferit pentru a ne asigura că lumina este potrivită și suficientă.

Pentru un iluminat corespunzător, iluminarea locuinței trebuie să fie în funcție de destinație. Iluminatul bucătăriei necesită plafoniere și chiar corpuri de iluminat pentru mobilier. Pentru iluminarea băii ne putem folosi de spoturi cu grad de protecție ridicat. Când vine vorba de iluminarea camerei copilului, vom avea nevoie atât de o plafonieră sau de un corp de iluminat suspendat de tavan, cât și de lampadare sau lămpi de masă.

Pentru iluminarea exteriorului vom folosi produse mai rezistente decât pentru iluminarea interiorului. Așadar, pentru iluminarea terasei putem folosi felinare LED pentru a economisi energie sau chiar felinare solare care să se încarce în timpul zilei și să lumineze pe durata nopții. Pentru iluminarea grădinii putem folosi stâlpi de iluminat sau lampadare de exterior. Iluminarea garajului depinde de intervalul de temperatură din interiorul acestuia, întrucât unele corpuri de iluminat pot funcționa numai la anumite temperaturi.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i