Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Inspirație de crăciun pentru grădina de vară

Credeți că luminile mici care se folosesc de crăciun își găsesc utilitatea doar cu ocazia acestor sărăbători de iarnă? Greșit. Le puteți folosi și în aceste luni călduroase.

Deja de mult timp nu mai este valabil faptul că luminiţele mici sunt folosite doar de crăciun. Desigur, la aceste sărbători sunt practic o necesitate. Pe străzile cu zăpadă decorațiunile de crăciun exterioare arată bine pe casă. Același lucru este și în spatele ferestrelor. Dar ce ziceți de copacii iluminați. Toate acestea adaugă atmosfera potrivită pentru crăciun. Dar o grădină frumoasă cu aceste luminițe o puteţi avea şi acum în timpul verii. Această tendinţă este foarte populară în străinătate. Deja şi la noi mulţi oameni se lasă inspiraţi şi folosesc aceste luminiţe şi în aceste zile călduroase.

Iluminare plăcută pentru momente de relaxare

Dacă vă place să petreceţi o mare parte a zilei în aer liber, cu siguranță veți dori ca iluminatul din grădina dvs. să îndeplinească atât aspectul practic cât și estetic. Vreți să vedeți bine când sunteți afară sau la grătar. Sau dacă veți dori doar să stați cu un pahar de vin sau să stați în hamac? Lumina practică pe care o aveţi amplasată aici pentru clipe de relaxare uneori nu este ceea ce trebuie. În acest caz să vă aduceți aminte cât de bine arată grădina dvs. de crăciun și să faceți din ea un loc frumos și acum.
 
null 
În cazul în care aveți diferiți copaci sau arbuști în grădină veți obține un aspect foarte frumos dacă le veți ilumina cu unele dintre aceste luminițe sau diferite lămpi solare. Dacă veți completa iluminatul de exemplu lăngă streașină luminițele o să vă creeze o atmosferă plăcută. Luminițele și lanțurile solare pe care le veți agăța în jurul copacilor dvs. pot fi apoi combinate cu alte lămpi solare care pof fi așezate de-a lungul întregii grădini. Gama lămpilor solare este foarte mare.
 
null 

Organizați petreceri excelente

Ce ziceți să vă sărbătoriți ziua de naștere sau să organizați o petrecere de grădină și să aveți totul pregătit în cel mai mic detaliu. La organizarea unei astfel de petreceri un rol important îl are măncarea și băutura pe care o veți oferi invitaților dvs. Dar dacă veți ilumina grădina și spațiul în jurul casei, invitații vor fi cu siguranță încântați. Chiar luminițele solare vă pot răsplăti întregul efort. Luminițele le puteți agăța în jurul foișorului exterior, umbrelei, în jurul streașinei și completați totul cu alte lămpi solare. Pentru petreceri sunt potrivite diferite variante de culori cu care grădina dvs. va arăta mai veselă. Credeți-ne că o să vă placă așa de mult această decorare exterioară că nu o veți mai da jos după petrecere și veți lăsa în continuare spațiul exterior iluminat.
 
null 
Marele avantaj al tuturor acestor lămpi solare este faptul că nu trebuie să vă faceți griji pentru conexiune la rețeaua electrică. Aceste luminițe sunt pe principiul energiei solare. Înseamnă că peste zi se vor încărca cu energia solară și seara după ce se va însera vor lumina. În unele lumini este suficiet să puneți baterii și să le porniți, vor lumina și fără încărcare. Depinde dacă alegeți luminițe și lanțuri solare sau clasice.

Lista produse

Copyright © 1992 – 2018 SC DONOCI SRL