Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Lămpi cu petrol

  • Culoare
  • Stil
  • Material
  • Producător
  • Disponibilitate

Culoare

Altele
de cupru (1)
Aceasta indică culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectați „auriu”, atunci vi se vor afișa doar produsele care sunt aurii sau conțin culoarea aurie.

Stil

Altele
Rustic (1)

Material

Altele
metal (1)
sticla (1)
Acesta indică din ce material este fabricat produsul respectiv. Dacă doriți să selectați doar produsele din sticlă, bifați căsuța „sticlă”.

Producător

Recomandăm
Prezent (1)
Puteți selecta producătorul în funcție de preferințele dvs. Am recomandat câțiva în funcție de stoc și experiența noastră. Alte mărci calitative le găsiți imediat mai jos.
Lampile cu petrol cu fitil servesc ca sursa de lumina de rezerva. Dintre lampile cu petrol cu fitil, cele mai utilizate sunt tipurile de tabla. Gazele de ardere deasupra varfului nu ating temperaturi prea mari, asa ca lampa se poate agata fara probleme sub un tavan sau grinda de lemn. Lampa este suficient de stabila, puteti lumina cu ea pe timp de vant sau ploaie. Daca fitilul nu este prea scos, ca petrolul sa nu se evapore inutil, puteti avea pregatita aceasta lampa pe tot parcursul anului si sa va folositi de ea cand aveti nevoie.

Copyright © 1992 – 2018 SC DONOCI SRL