Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Lămpi de birou - Philips

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Lămpile de birou se încadrează în echipamentul funcțional al spațiului de lucru, care reprezintă una dintre condițiile pentru o performanță bună la locul de muncă. Una dintre lămpile suplimentare utilizate în birou este lampa de masă, care reprezintă baza iluminării mesei, indiferent dacă este vorba de biroul de acasă sau de la locul de muncă. În oferta noastră găsiţi lămpi de led de birou cu diferite modele și culori!

Probabil cele mai utile astfel de lămpi sunt lămpile pentru biroul copiilor deoarece îi ajută foarte mult pe cei mici la scris sau citit. În acest scop se poate utiliza o lampă de birou reglabilă pentru a putea fi adaptată intensitatea luminii în funcție de nevoile celor mici. Cu toate acestea fetițele vor adora întotdeauna o lampă de birou roz.

În schimb lampa de citit cu clemă poate fi folosită și de cei mari și se prinde oriunde este nevoie pe masă, birou, etc. pentru a ilumina perfect zona dorită.

În funcție de designul camerei puteți alegere culoare lămpi, dar cele mai utilizate sunt lampa de birou verde și lampa de birou albă.

Probabil cel mai cunoscut tip de astfel de lampă este lampa de birou Philips, firma fiind recunoscută pentru profesionalismul cu care își tratează clienții și pentru calitatea produselor.

Lampa de birou cu baterii poate fi folosită în diferite spații chiar și unde nu este curent electric și avantajul ei este că nu are fir care să mai ocupe loc pe birou.

Dacă sunteți în căutare de lămpi de perete cu braț flexibil sau de lămpi de birou cu prindere de masă atunci pe site-ul nostru cu siguranță le veți găsi la cele mai mici prețuri.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i