Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Lămpi de masă cu variator de tensiune - Nanoleaf

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Firește că la citit sau la scris aveți nevoie de o lampă de masă de calitate, care oferă multă lumină. Însă dacă stați la masă doar la poveşti cu cineva veți aprecia mai mult o veioză cu intensitate reglabilă la care veți putea reduce intensitatea luminii. 

Lămpile de masă cu variator de lumină vin cu anumit designuri care oferă un aspect clasic oricărei camere dar și cu anumite nuanțe moderne. 

Lampă de masă LED oferă posibilitatea de a adapta intensitatea luminii pentru a nu avea probleme cu ochii după ore de citit sau scris. Mai mult decât atât, lampa de masă RGB oferă posibilitatea posesorului de a alege culoarea luminii.

Dacă doriți să beneficiați de ultimele tehnologii puteți alege lampa de masă cu luminozitate reglabilă cu încărcare fără fir, care oferă posibilitatea de a fi încărcată fără niciun cablu.

Lampa de masă cu luminozitate reglabilă cu clemă are o prindere specială foarte ușor adaptabilă pentru a putea fi montată în foarte multe locuri de pe masă.

Lampa de masă cu luminozitate reglabilă cu USB se poate conecta la laptop sau la calculator, deci nu necesită o conectare la o priză. Lampa de masă cu luminozitate reglabilă reîncărcabilă poate funcționa și fără a fi nevoie de a fi conectată la o sursă de curent, astfel ea stochează o cantitate de energie astfel încât poate funcționa o perioadă de timp.

lampă de masă cu lumină reglabilă este folosită în majoritatea birourilor din companii , iar în companiile mari se utilizează lampa de masă cu luminozitate reglabilă de lux, cu designuri și tehnologii premium.

Dacă vă doriți o lampă de masă cu difuzor sau o lampă de masă cu LED-uri pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i