Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Corpuri de iluminat profesionale cu senzor - APLED

Vendor 3
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Lămpi profesionale cu senzor cu tehnologii moderne

Lămpile profesionale cu senzor se folosesc în cele mai multe cazuri în spațiile din exterior. Cu toate acestea lămpile profesionale cu senzor moderne se pot folosi și la interior spre exemplu într-o parcare subterană.

Pentru spații comerciale sau pentru clădirile de birouri se folosesc plafonierele cu senzor RENO dar și lămpile aplicate LED deoarece pe lângă funcțiile moderne au și anumite designuri premium. O lampă stradală profesională cu senzor are o capacitate de luminare foarte mare, dar și o rezistență superioară la condiții meteo nefavorabile. Aceasta nu este o lampă profesională cu senzor ieftină și se folosește în special în spațiile în care se pune mai mult accent pe aspectul corpurilor de iluminat. Pentru a ilumina o parcare sau chiar un șantiere de construcții mai mare se pot folosi atât lămpile pentru exterior cu senzor RENO dar și un proiector cu senzor. Acestea sunt apreciate în special datorită consumului redus de curent electric.

Lămpi profesionale cu senzor la prețuri promoționale

Fie că sunteți în căutarea unei plafoniere profesionale cu senzor sau a unei lămpi fluorescente LED tehnică pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i