Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Lămpi și veioze - Paul Neuhaus

Vendor 9
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Toate tipurile de lămpi și veioze cu telecomandă

Lămpile și veiozele sunt corpuri de iluminat din ce în ce mai folosite în aceste zile atât pentru design cât și pentru iluminarea anumitor părți din cameră. Așadar odată cu cererea în creștere pentru aceste corpuri de iluminat au apărut lămpi și veioze cu control de la distanță cu ar fi lampa pentru noptieră portabilă cu telecomandă sau chiar veioza cu telecomandă și muzică.

Lampadarele cu telecomandă au funcția de a lumina anumite colțuri din cameră unde este nevoie de mai multă lumină. În schimb lămpile mici cu telecomandă se montează de obicei pe birou pentru a avea o lumină corespunzătoare la scris sau citit.

Pentru camera copilului avem diverse corpuri de iluminat din care putem alege, dar ca iluminat secundar în cameră se folosesc lampa de veghe cu telecomandă sau chiar veioza pentru camera copilului cu telecomandă. Acestea nu au o lumină puternică așadar protejează ochii copiilor.

Cele mai interesante tehnologii le întâlnim la lampa solară LED cu telecomandă care se încarcă cu lumină de la Soare, dar și la veioza LED cu telecomandă care consumă foarte puțin curent electric.

Veiozele moderne cu telecomandă au și funcții speciale cum ar fi schimbarea culorii luminii sau funcția de a regla intensitatea luminii.

Lămpi și veioze cu telecomandă la reducere

Dacă sunteți în căutarea de lămpi și veioze cu telecomandă atunci pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai bune oferte.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i