Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Lămpi și veioze LED - Brennenstuhl

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Lămpile și veiozele LED își vor găsi locul în birouri, în camera copilului, precum și în camera de zi. În magazinul nostru virtual puteți alege din diferite tipuri, forme și culori de lămpi și veioze, unele având și funcția de reglare a intensității lumini. 

O veioză led poate fi alegerea perfectă pentru iluminatul multor spații. Fie că e vorba de spații unde nu este curent electric pentru care există veioze cu baterii, sau spații unde doriți să amenajați locul modern pentru care există veiozele tactile sau veiozele cu telecomandă.

Când vorbim despre iluminatul exterior veiozele cu senzor sunt foarte utile deoarece se aprind doar când simt mișcare. Foarte căutate pentru amenajarea acestor spații sunt veiozele cu încărcare fără fir deoarece nu doar că nu necesită cabluri de alimentare dar au și un aspect deosebit.

Probabil cel mai folosit loc de utilizat o veioză este un birou, așadar veiozele de birou cu led sunt unele dintre cele mai vândute veioze, dar au înregistrat o creștere a cererii și veiozele cu cablu USB și veiozele cu încărcare solară.

Pe de altă parte lămpile cu led sunt competitorii direcți ai veiozelor, deoarece au multe asemănări și rezolvă aceeași problemă. De aceea lămpile solare și lămpile cu senzor de mișcare sunt soluții alternative preferate de un public diferit decât cel al veiozelor.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i