Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Corpuri de iluminat LED profesionale - Greenlux

Vendor 7
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Lămpile LED profesionale sunt special construite pentru a putea fi folosite și în cadrul spațiilor comerciale. Acestea se remarcă printre altele cu rezistența ridicată.

Tipuri de lămpi profesionale LED

Lămpile profesionale LED moderne sunt împărțite în două mari categorii: lămpi LED profesionale pentru interior și lămpi LED profesionale pentru exterior. Primele se folosesc în special în interiorul centrelor comerciale sau a clădirilor de birouri și ultimele se folosesc pentru iluminarea diferitelor spații din exteriorul acestora. Cele mai cunoscute astfel de lămpi sunt lămpile profesionale LED Philips care au printre cele mai bune rapoarte calitate-preț de pe piață din acest moment.

Pentru spațiile din interior se folosesc în special lămpile LED profesionale cu luminozitate reglabilă dar și lămpile LED profesionale încastrate iar în ceea ce privește spațiile din exterior se folosesc lămpile pentru exterior cu senzor RS PRO LED.

O lampă tehnică fluorescentă LED chiar dacă nu este o lampă LED profesională ieftină datorită faptului că poate să lumineze suprafețe mai mari este foarte apreciată de către clienți.

Alegeți tipul de lampă profesională LED de care aveți nevoie!

Dacă sunteți în căutare de lămpi stradale LED sau de orice tip de lămpi profesionale LED pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i