Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

LEDKO

Vendor 2
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Producătorul de corpuri de iluminat LEDKO oferă o gamă largă de produse printre care și: lustre, plafoniere, lămpi de masă, etc.

Corpurile de iluminat LEDKO se regăsesc printre corpurile de iluminat care îndeplinesc cerințele designului modern, criteriile stricte de calitate și standardele electronice. Printre acestea cele mai cunoscute pe piață sunt lustrele LEDKO, care au un design minimalist dar și spoturile LEDKO care sunt corpuri de iluminat versatile fiind apreciate pentru că pot fi montate în mai multe încăperi.

Corpuri de iluminat moderne LEDKO

Panourile LED LEDKO pot fi montate atât în camera de zi a unei locuințe cu un design minimalist cât și în baia deoarece au o capacitate de iluminare foarte mare. Tot pentru baie compania a dezvoltat aplicele LEDKO care pot fi folosite pe post de iluminat secundar în baie alături de plafonierele LEDKO. Pe de altă parte pentru camera de zi lampadarele LEDKO pot crea o atmosferă plăcute, relaxantă potrivită după o zi lungă de muncă.

Corpuri de iluminat LEDKO la reducere

Fie că sunteți în căutare de spoturi încastrabile LEDKO sau de orice tip de lămpi LEDKO pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i