Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Lustre de design - LIRIO by Philips

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Lustrele de design se remarcă prin materialele moderne din care sunt construite (crom, cristal, sticlă), prelucrarea de calitate și mai ales printr-un design modern unic și deosebit.

Dacă sunteți în căutare de corpuri de iluminat modern pentru locuință atunci o lustră led Circle de design poate fi alegerea perfectă.  În același timp dacă vreți să iluminați zone industriale atunci lustrele cu stil industrial vor fi optime pentru dumneavoastră.

Lustrele de design oferă un aspect special oricărei locuințe și trebuie alese foarte bine în funcție de designul locuinței.

Probabil cele mai cunoscute astfel de lustre sunt lustrele led Circle de design dar și lustrele led Square de design care vin cu niște designuri impresionante dar și cu unele tehnologii inovatoare.

Lustra led cu 8 cercuri are un design special și se potrivește în orice cameră de zi indiferent de tematica designului. Cu toate acestea dacă vă doriți o lustră specifică pentru o locuință cu design retro atunci lustra cu design de epocă este cea mai potrivită, cu toate acestea puteți alege și lustra cu design clasic.

Lustrele de design moderne se află printre preferințele clienților în ceea ce privește corpurile de iluminat camera de zi deoarece acestea vin cu avantaje incontestabile. În funcție de preferințe puteți găsi chiar și lustre de design de lux care sunt confecționate din materiale de calitate, îmbinate într-un design unic.

Dacă sunteți în căutarea unei lustre de design pentru camera de zi atunci pe site-ul nostru o veți găsi cele mai bune oferte.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i