Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Modalitățile de plată

Data: 17.3.2017

Pentru achitarea comenzii, puteți alege una din următoarele variante: 
 
Plata prin ramburs
Clientul achită transportatorului produsele comandate la predarea acestora. La livrarea produselor prin intermediul firmei de curierat, există posibilitatea plății în numerar
 
Plata online cu cardul
Comanda poate fi achitată online cu cardul, dacă acesta permite efectuarea online a plăților. (Mai multe informații despre plățile online cu cardul puteți afla la banca dumneavoastră). Plățile online sunt procesate de PayU.
 
ATENȚIE – Plata online cu cardul se va face la comandarea produselor, de aceea dacă plata eșuează la prima încercare, nu va exista posibilitatea repetării acesteia. În acest caz este necesar sa ne contactați – vedeți contact.
 
Plata prin transfer bancar
După înregistrarea comenzii, clientului i se va emite și trimite pe email factura proformă, unde vor fi menționate toate datele necesare plății. Coletul va fi expediat odată cu achitarea comenzii și disponibilitatea produselor în stoc.

Copyright © 1992 – 2018 SC DONOCI SRL