0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 200 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Modalitățile de plată

Iosif

Pentru achitarea comenzii, puteți alege una din următoarele variante: 
 
Plata prin ramburs
Clientul achită transportatorului produsele comandate la predarea acestora. La livrarea produselor prin intermediul firmei de curierat, există posibilitatea plății în numerar
 
Plata online cu cardul
Comanda poate fi achitată online cu cardul, dacă acesta permite efectuarea online a plăților. (Mai multe informații despre plățile online cu cardul puteți afla la banca dumneavoastră). Plățile online sunt procesate de PayU.
 
ATENȚIE – Plata online cu cardul se va face la comandarea produselor, de aceea dacă plata eșuează la prima încercare, nu va exista posibilitatea repetării acesteia. În acest caz este necesar sa ne contactați – vedeți contact.
 
Plata prin transfer bancar
După înregistrarea comenzii, clientului i se va emite și trimite pe email factura proformă, unde vor fi menționate toate datele necesare plății. Coletul va fi expediat odată cu achitarea comenzii și disponibilitatea produselor în stoc.

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter