Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Narva

Vendor 5
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Compania NARVA a fost inființată în Germania în anul 1966. Republica Cehă reprezintă acest brand din anul 1993. NARVA face parte din producătorii importanți de surse de lumină din Europa, datorită calității superioare a produselor și tradiției îndelungate. Corpurile de iluminat Narva au un raport calitate preț excelent.

Corpuri de iluminat Narva

Cele mai recunoscute la nivel european sunt fără îndoială plafonierele Narva care au un design unic și ușor de recunoscut. Acestea alături de panourile LED Narva se remarcă și printr-o eficiență energetică foarte rar întâlnită în industrie.

Compania s-a axat și pe crearea de iluminat pentru exterior astfel încât corpurile de iluminat exterior Narva putem foarte ușor spune că sunt unele dintre cele mai atent construite de pe piață. Indiferent că ne referim la lămpile Narva, la lămpile fluorescente Narva, sau la aplicele Narva știm la ce nivel de calitate să ne așteptă.

Becurile Narva

Pe lângă diversele copuri de iluminat pe care le construiește compania are și o categorie cu diferite tipuri de becuri. Aici veți găsi inclusiv becuri auto Narva, omologate de toate instituțiile abilitate, dar și becuri economice cum ar becurile LED Narva, dar și becuri clasice cum ar fi becuri cu halogen Narva.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i