Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Ofertele zilei

Kategorie AKCE 3

Ofertă valabilă în perioada 26. 9. 2022 – 2. 10. 2022.

Puteți beneficia de reducerea afișată doar prin finalizarea corespunzătoare a comenzii, nu doar prin introducerea produselor în coșul de cumpărături.

Reducerile se calculează de la prețurile inițiale în conformitate cu termenii și condițiile.

În plus, puteți beneficia de transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei.

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Oferta zilei la corpuri de iluminat 

În fiecare zi veți găsi pe site-ul nostru în această categorii reduceri speciale la iluminat de toate tipurile. Oferta zilei la iluminat poate include reduceri substanțiale la orice corp de iluminat din orice categorie.

Aici veți găsi lustre la reducere dar și spoturi LED la reducere. În funcție de corpul de iluminat pe care doriți să-l achiziționați puteți urmări zilnic această categorie și când îl veți găsi la oferta zilei îl puteți cumpăra cu o reducere semnificativă. Știm cât de mult vă plac plafonierele de toate tipurile astfel încât avem în oferta zilei și plafoniere LED la reducere, reducere care vă poate ajuta să economisiți o sumă considerabilă de bani.

În același timp, becurile, oricare ar fi durata lor de viață la un moment dar vor trebui schimbate așadar în fiecare zi în cadrul acestei categorii vă punem la dispoziție becuri la ofertă.

Corpuri de iluminat moderne la ofertă

Dacă doriți să vă schimbați corpurile de iluminat probabil veți fi în căutare de corpuri de iluminat moderne la prețuri promoționale. În acest caz sunteți în categoria care trebuie în care vă puteți bucura de la lămpi ieftine până la aplice moderne la reducere.

Dacă sunteți în căutare de proiectoare la reducere atunci pe site-ul nostru zilnic veți găsi oferte speciale la proiectoare de toate tipurile.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i