Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

OPPLE

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Firma OPPLE este un producător de iluminat de renume mondial, ce oferă o gamă foarte largă de corpuri de iluminat. Corpurile de iluminat OPPLE ne aduc soluții inovatoare în domeniul iluminatului. Categoriile de produse moderne și clasice oferă finisajul perfect pentru spațiile rezidențiale, comerciale sau exterioare.

Corpuri de iluminat moderne Opple

În ultimii ani compania și-a îndreptat atenția spre a produce corpuri de iluminat LED Opple și spre a le comercializa la prețuri destul de accesibile. Aici veți găsi diferite modele de aplice Opple dar și diferite modele de plafoniere Opple care pot fi combinate perfect pentru a crea o iluminare corespunzătoare a unei încăperi. Acestea intră în categoria de corpuri de iluminat pentru interior Opple și pot fi montate în diferite camere.

Lămpi fluorescente Opple

Compania are și o selecție largă de lămpi fluorescente Opple de diferite modele și cu diferite capacități de luminare. Acestea vor fi folosite cu tuburile fluorescente Opple, care au o durată de viață foarte mare.

Pe site-ul nostru veți găsi o ofertă foarte bună la seturi de tuburi fluorescente Opple.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i