Compara
Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Pachete de pornire - Philips

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate

Descrierea categoriei

Pachetele de pornire conțin kituri complete de becuri și de toate accesoriile de care aveți nevoie pentru a vă iluminat inteligent locuința.

Tipuri de pachete de pornire

Setul de bază Philips conține 2 sau 3 becuri inteligente dar și o telecomandă cu care pot fi controlate aceste becuri împreună cu un dispozitiv de contactare a mai multor corpuri de iluminat. 

Seturile de becuri inteligente vă ajută nu doar să economisiți bani datorită consumului redus de curent electric dar vin și cu un preț mult mai redus decât dacă le-ați fi cumpărat separat.

Seturile de becuri RGB cu telecomandă sunt foarte căutate în aceste zile deoarece conține ultimele tehnologii atât de schimbare a culorii luminii cât și de control al luminii de la distanță.

Kit-urile de becuri inteligente conțin becuri cu intensitate reglabilă care au o eficiență energetică remarcabilă. Acestea sunt unele dintre cele mai căutate kituri pentru o casă inteligentă. Cel mai cunoscut astfel de kit este kit-ul Philips Hue Bridge care are unul dintre cele mai bune rapoarte preț- calitate de pe piață din acest moment.

Kit-urile de becuri LED cu telecomandă de folosesc atât pentru interior pentru bucătărie, camera de zi, dormitor cât și pentru spațiile din exterior.

Pachete de pornire la reducere

Dacă sunteți în căutare de un kit de iluminat interior cu siguranță pe site-ul nostru îl veți găsi la cele mai mici prețuri.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i