Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Pătuțuri - Gri

Vendor 8
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Pătuțul copilului este probabil unul dintre primele lucruri achiziționate de părinți când află că vor avea un copil. În acest moment pe piață există o gamă variată de astfel de pătuțuri, iar în funcție de sexul copilului cu siguranță veți alege un pătuț pentru fetițe respectiv un pătuț pentru băieți.

Pătuțuri pentru bebeluși cu designuri unice

Un model foarte apreciat de pătuț este pătuțul din lemn cu barieră care are un design special fiind potrivit pentru ambele sexe. Pătuțul de bebeluși 3 în 1 este foarte apreciat deoarece are trei funcții: de leagăn, de pătuț și de pătuț de călătorie pentru bebeluși.

Dacă aveți nevoie de un pătuț pe care să-l puteți muta oriunde doriți cu ușurință dar care să aibă și un design modern pătuțul pe roți pentru bebeluși ar putea fi alegerea optimă pentru dumneavoastră.

Pentru orice astfel de pătuț veți avea nevoie de o protecție pentru pătuț pentru a-l proteja pe cel mic să nu se lovească de marginile patului.

Pătuțuri pentru bebeluși la prețuri promoționale

Dacă sunteți în căutare de pătuțuri pentru copii ieftine pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte inclusiv la pătuțul alb pentru copii care este unul dintre cele mai apreciate de pe piață.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i