Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Picioare de lampă - Rabalux

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

În această categorie vă oferim picioare de lampă de diferite culori ale lemnului, pe care le puteți combina cu abajururile de lampă de pe site-ul nostru.

Tipuri de picioare de lampă

Dacă doriți să vă schimbați piciorul lămpi pe care o aveți deja sau dacă doriți să vă construiți o lampă nouă combinând aceste picioare cu abajururi potrivite, pe site-ul nostru veți găsi tot ce aveți nevoie. În funcție de tipul lămpi puteți alege între picioare pentru lămpi de epocă sau picioare pentru lămpi moderne. În cea de-a doua categorie se încadrează picioarele pentru lămpile LED care au designuri speciale moderne.

Cele mai cunoscute și apreciate picioare de lampă sunt picioarele pentru lămpile Eglo care sunt unele dintre cele vândute tipuri de lămpi de pe piață în acest moment. Pe lângă aceste picioare de lampă pe site-ul nostru veți găsi și o bază de lampă care este un suport pentru lampă care are un design rustic potrivindu-se pentru locuințele cu un design retro.

Picioare de lampă la prețuri promoționale

Dacă sunteți în căutare de picioare de lampă ieftine pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i