Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Plafoniere pentru copii - Zuma Line

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Plafoniere - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

La mobilarea unei camere pentru copii, iluminarea joacă un rol foarte important. Pentru a vă asigura că încăperea va fi pe placul copiilor, trebuie să luați deciziile potrivite. Corpurile de iluminat pentru copii vin într-o gamă variată de culori și forme care pot înveseli orice cameră. Pe lângă plafonierele pentru camera copiilor, mai puteți cumpăra și o aplică pentru copii, pe care să o amplasați deasupra pătuțului. Puteți alege nu numai între plafoniere și aplice, ci și lustre pentru copii, spoturi pentru copii și lămpi și veioze pentru copii.

O plafonieră pentru copii este mai colorată și are designuri cu diverse forme și desene. Cel mai cunoscut tip de plafonieră pentru copii este plafoniera pentru copii Philips deoarece are designuri speciale și are imprimeuri cu personaje din desene animate.

Plafoniera led pentru copii are pe lângă designuri care să le atragă atenția copiilor și tehnologia led cu eficiență energetică ridicată și posibilitatea de a regla intensitatea luminii.

Plafoniera care vine cu cele mai variate designuri cu diverse animații și desene este plafoniera Honey, aceasta este o plafonieră pentru copii din plastic.

Plafoniera de copii EGLO are tehnologii de ultimă oră care permit schimbarea culorii luminii și în plus este o plafonieră pentru camera copiilor ieftină cel puțin în comparație cu tehnologiile pe care le oferă.

O plafonieră de copii multicoloră pe lângă faptul că are designuri foarte colorate cu culorii vii, vine și cu posibilitatea de schimbare a culorii luminii și chiar cu jocuri de culori.

Dacă vă doriți o plafonieră de copii din metal sau orice alt tip de plafonieră pe site-ul nostru o veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i