Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Plafoniere

Kategorie AKCE

Vânzare uriașă de toamnă de corpuri de iluminat.

Puteți beneficia de reducerea afișată doar prin finalizarea corespunzătoare a comenzii, nu doar prin introducerea produselor în coșul de cumpărături.

Reducerile se calculează de la prețurile inițiale în conformitate cu termenii și condițiile.

În plus, puteți beneficia de transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei.

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Plafonierele sunt cel mai utilizat tip de iluminare. Acestea sunt adecvate pentru bucătărie, camera de zi și baie. Nu trebuie să cheltuiți bani mulți pe ele. În oferta noastră de lichidări de stoc găsiți plafoniere reduse cu până la 70 %. De asemenea aveți posibilitatea de a alege din zeci de modele de la diverși producători. Astfel pe site-ul nostru veți găsi o gamă variată de plafoniere ieftine.

Cele mai căutate în aceste zile sunt plafonierele pentru dormitor sau plafonierele pentru camera de zi. Plafonierele led pentru bucătărie chiar dacă se folosesc mai rar au și ele avantajele lor.

O plafonieră cu led este ideală în orice spațiu deoarece oferă un efect de modern, mai ales dacă vorbim de o plafonieră cu led RGB, deoarece la aceasta se pot schimba culorile.

De obicei când ne gândim la plafonierele de exterior, ne gândim la niște plafoniere rustice care se pot pune fie în grădină, fie la colțul casei, fie pe terasă. La exterior se folosesc mai mult plafoniere cu senzor de mișcare, deoarece economisesc foarte mult curent electric fiindcă se aprind și se sting exact atunci când este nevoie.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i