Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Plafoniere de exterior - Ideal Lux

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Plafoniere - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Căutați un corp de iluminat pe care să-l amplasați deasupra ușii de la intrare sau în garaj? Aveți nevoie de un produs potrivit pentru iluminarea pergolei? Puteți alege dintre corpurile de iluminat pentru exterior moderne sau clasice. Oferim și corpuri de iluminat tehnic pentru tavan, care sunt utile într-un garaj sau într-un atelier.

Pentru iluminatul exterior este importantă valoarea gradului de protecție IP, care indică protecția produsului împotriva pătrunderii lichidelor și corpurilor străine. 

Indiferent de camera în care vă căutați corpuri de iluminat găsiți plafoniere speciale pentru orice cameră: atât plafoniere de baie, plafoniere pentru dormitor cât și plafoniere led pentru bucătărie. Acestea au caracteristici specifice în funcție de nevoile fiecărei camere.

O plafonieră led cu telecomandă este perfectă pentru iluminatul camerei de zi și dormitorului deoarece poți să aprinzi sau să stingi ușor lumina direct din pat.

Există un tip de plafonieră de exterior foarte rezistentă și foarte potrivită de a fi montată pe o terasă sau într-un foișor. Aceste plafoniere de exterior sunt de obicei plafoniere cu senzor de mișcare care se aprind și se sting când simt mișcare.

Există plafoniere pentru toate tipurile de design, de la o plafoniere rustice potrivite pentru designuri mai de epocă până la o plafoniere led RGB pentru designurile mai moderne.

Dacă sunteți în căutarea unei plafoniere Philips sau a unei plafoniere Eglo pe site-ul nostru le veți găsi la cel mai mic preț posibil.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i