Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Plafoniere din lemn - Leuchten Direkt

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Plafonierele sunt probabil corpurile de iluminat care au înregistrat cea mai mare creștere a vânzărilor în ultimii ani. Pe acest trend crescător au apărut nenumărate modele de plafoniere printre care și plafonierele din lemn. Aceste plafoniere din lemn pentru interior sunt foarte potrivite pentru persoanele care adoră designul de interior retro.

Plafonierele din lemn rustice se folosesc mai des în camera de zi și în dormit deoarece au avantajul de a se adapta la orice tip de design interior. Pe de altă parte pentru o terasă sau un foișor se folosesc plafonierele din lemn de exterior care oferă o lumină mai puternică.

Plafonierele din lemn moderne cum ar fi plafonierele din lemn LED chiar dacă au designuri mai retro au tehnologii moderne. Plafonierele cu cele mai inovative tehnologii sunt fără doar și poate plafonierele din lemn Eglo

Există plafoniere chiar și pentru camera copiilor și anume plafonierele din lemn pentru copii care sunt caracterizate de designurilor lor speciale îndrăgite de cei mici. Acestea sunt printre cele mai ieftine plafoniere din lemn de pe piață din acest moment.

Pentru locuințele amenajate cu materiale premium se poate utiliza plafoniera din lemn de lux care este o plafonieră din lemn de stejar foarte rezistentă și cu un design care iese în evidență.

Dacă sunteți în căutarea de plafoniere din lemn cu 3 becuri sau orice tip de plafoniere cu siguranță pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i