Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Sfaturi pentru montarea corectă a pomului de Crăciun

Noutăți și anunțuri

Iosif

Pomii artificiali de Crăciun prezintă multe avantaje. Însă trebuie să vă pregătiți pentru felul în care arată pomul după ce îl scoateți din cutie. Este nevoie doar de câteva minute și va arăta cu totul altfel.

V-ați decis să salvați pădurile și să cumpărați un pom artificial de Crăciun? Ați făcut o alegere bună. Cu siguranță că vă vor prinde bine câteva sfaturi pentru ca pomul dumneavoastră să arate așa cum ar trebui.

Cum procedați?

Pentru ca pomul să încapă în cutie cu scopul de a putea ajunge în siguranță la dumneavoastră, este necesar să fie strâns și înfășurat. Aceasta înseamnă că, după despachetare, crenguțele pomului nu sunt desfăcute. Pachetul nu va conține multe piese, însă acest lucru depinde de dimensiunea pomului comandat. Dacă este un pom de dimensiuni mici, pachetul va cuprinde doar pomul și suportul acestuia. Însă, când vine vorba de pomi de doi metri sau mai înalți, aceștia sunt alcătuiți din două părți și vin la pachet și cu un suport.

Pe măsură ce desfășurați pomul de Crăciun, este mai întâi necesar să vedeți din câte părți este alcătuit. Dacă este vorba despre un pom mic dintr-o bucată, acesta trebuie doar introdus în suport. Dacă este vorba de pomi mai mari alcătuiți din două părți, introduceți mai întâi partea inferioară în suport, iar apoi introduceți partea superioară doar în partea inferioară. Pomul este montat și este pregătit pentru schimbări ulterioare.

În cazul fiecărui pom, descrierea menționează întotdeauna câte crenguțe cuprinde pachetul, aspect care indică cât de gros este pomul, pentru a vă putea pregăti din timp. Acum depinde de dumneavoastră cum doriți să desfaceți și crenguțele individuale și ce formă să le dați. Puteți fie să le dați o formă clasică de linii drepte, fie, la polul opus, să le îndoiți ușor. Este nevoie de puțină răbdare pentru a lucra cu fiecare crenguță individuală pentru a da pomului un aspect ordonat.


Avantajele unui pom artificial de Crăciun

Un pom natural cumpărat în fiecare an are propriul farmec, însă cere multă răbdare uneori. După ce cumpărați unul în urma unei căutări îndelungate, trebuie să îl duceți acasă. Iar acest lucru nu este ușor când vine vorba de pomi de mari dimensiuni. Trebuie să îi tăiați baza pentru a se potrivi în suport, iar după Crăciun trebuie să vă confruntați cu o debarasare complicată. Nici măcar nu vorbim despre câți pomi sunt tăiați anual.

Pe de altă parte, pomii artificiali de Crăciun au mai multe avantaje. Nu trebuie să mergeți niciunde pentru a face rost de unul pentru că îl puteți comanda. Îl cumpărați o singură dată și apoi îl puteți folosi în fiecare an din nou și din nou. Trebuie doar să îl scoateți din cutie, să îl modelați, să îl introduceți în suport și ați terminat. Gata cu tăierea complicată pentru a se potrivi în suport. Este atât de ușor. Iar după Crăciun, tot ceea ce trebuie să faceți este să îl puneți înapoi în cutie și să îl ascundeți până data viitoare. Gata cu dezordinea produsă de acele căzute. În plus, veți salva pădurile, pe care le-am subțiat deja suficient de mult.

Puteți cumpăra pomi de diferite tipuri și dimensiuni în magazinul nostru virtual. De la brad la pin până la molid. De la pomi mici pe care îi puteți așeza pe masă până la pomi cu adevărat mari. Puteți alege dintre diferite nuanțe, precum și alte culori. De asemenea, vor avea un aspect elegant și vor face ca sărbătorile de Crăciun să fie speciale. În plus față de pomi, în magazinul nostru virtual puteți cumpăra și produse de iluminat de Crăciun, care nu trebuie să lipsească.


Procedura de asamblare a unui pom artificial


Despachetați toate articolele din cutie.


Montați suportul prin introducerea treptată a picioarelor în caneluri.


Conectați împreună toate părțile pomului de Crăciun.


Desfășurați partea inferioară a pomului de Crăciun.


Extindeți și aranjați crenguțele și vârfurile primei coroane.


Desfaceți și aranjați crenguțele și vârfurile segmentelor rămase ale pomului.


Eliberați și ajustați partea de sus a pomului de Crăciun.


Priviți pomul de Crăciun de la distanță și aranjați crenguțele până ajung la forma dorită.

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați
 
                      

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i