Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Posibilitatea inlocuirii cadoului nepotrivit

Va este teama ca sub bradul de craciun o sa ajunga trei cadouri identice? Sau prin alegerea facuta nu veti nimeri gustul persoanei si nu o sa-i placa cadoul? Prin achizitionarea cadourilor de pe magazinul nostru luminam.ro aceasta preocupare este complet eliminata. Alegeti fara griji, de la noi, un cadou pentru cei dragi. Toate cadourile nepotrivite pot fi schimbate cu usurinta la magazinul nostru sau pur si simplu returnate.

CAND ESTE VALABILA ACEASTA PROMOTIE?

Posibilitatea returnarii su inlocuirii cadourilor este valabila pentru toate produsele pe care le veti achizitiona in perioada 1. decembrie – 31. decembrie 2018. Produsele comandate in aceasta perioada pot fi returnate sau inlocuite pana in data de 31. ianuarie 2019.
 

CUM FUNCTIONEAZA?

De serviciul posibilitatii returnarii cadoului nepotrivit puteti beneficia automat si gratuit la toate comenzile efectuate in perioada mentionata, nu aveti nevoie de nimic altceva. Daca doriti sa returnati produsele si sa va folositi de acest serviciu o puteti face prin intermediul postei romane sau prin intermediul unei firme de curierat, cel tarziu pana la data de 31. ianuarie 2019. Pentru returnarea produselor va rugam sa folositi formularul de renuntare la contract.
 
Produsele returnate trebuie sa fie in cutiile originale, inclusiv cu toate componentele si accesorile, nedeteriorate si nefolosite impreuna cu factura. Plata o sa va fie rambursata in contul bancar sau produsele vor fi inlocuite cu altele, in funcite de alegerea dvs.
 
Bucurati-va de cumparaturile online fara grji si confortabile cu garantia satisfactiei persoaneni care va primi cadoul. La noi acest aspect este absolut sigur. 
 
 

Copyright © 1992 – 2018 SC DONOCI SRL