Compara
Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Benzi LED RGB - Xiaomi

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Benzi RGB

Banda LED RGB este o bandă LED standard dotată cu diode în trei culori: albastru, roșu și galben. Acest tip de bandă se mai găsește și sub denumirea de bandă LED colorată. Este versiunea modernă a benzilor LED clasice, care au diode LED doar de culoare albă și, prin urmare, nu emit lumini colorate. Benzile LED RGB sunt oferite în diferite dimensiuni și cu diferite accesorii. Cel mai căutat tip de produs este setul de benzi LED RGB sau setul RGB. Ambele denumiri se referă la un pachet alcătuit dintr-o bandă RGB, o telecomandă și un transformator.
 

Bec LED RGB colorat

O alternativă la benzile LED RGB sunt becurile RGB. Acestea posedă toate caracteristicile unui bec LED standard: consum redus de energie, durată lungă de viață și nu se încălzesc. Mulțumită diodelor LED RGB, acestea emit o lumină colorată. Culorile se pot schimba prin comutare, se pot amesteca sau se pot alterna automat conform unui program prestabilit.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i