Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Scaune de birou și de joc - Textil

  • Cele mai vândute
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Scaune de birou și de joc


Cu siguranță că veți găsi scaunul potrivit în categoria pentru scaune de birou și de joc. Acestea sunt produse din cele mai bune materiale pentru a asigura o ședere confortabilă chiar și după câteva ore. Suprafața scaunelor este acoperită cu micropori în vederea ventilării perfecte.


Doriți să vă însuflețiți zona de joc sau de lucru? Aruncați o privire asupra ofertei de scaune cu retroiluminare RGB. Acestea au surse LED RGB încorporate, astfel că se poate alege culoarea dorită a retroiluminării cu ajutorul telecomenzii. Sursele de lumină sunt încărcate prin conectorul USB. Aceste scaune pot fi conectate la un acumulator extern, care poate fi depozitat într-un buzunar util aflat direct pe scaun. Pe pagina noastră de internet veți găsi o categorie dedicată doar acumulatoarelor externe, de unde puteți alege dintre mai multe variante.


Scaunele sunt prevăzute cu mecanisme inteligente, cum ar fi mecanism de ridicare tip fluture cu piston cu gaz. Acesta este folosit pentru a regla scaunul la înălțimea corectă. Cotierele pot fi reglate pe două planuri, iar roțile solide produse din nailon durabil sunt folosite pentru a deplasa confortabil scaunul.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i