Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Smartwares

Vendor 9
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate

Descrierea categoriei

Smartwares este o firmă cu o creștere foarte rapidă, al cărei scop principal este asigurarea confortului și protecției locuinței pentru toată lumea. Ca și rezultat sunt produse care sunt orientate spre siguranță, sunt ușor de controlat și accesibile la preț.Iluminat inteligent Smartwares


Compania a încercat să inoveze continuu, astfel încât să facă viața oamenilor mai ușoară. Astfel au apărut becurile inteligente Smartwares, care pot fi controlate de pe telefon, dar și corpurile de iluminat inteligente Smartwares care au funcții de ultimă oră.


Becurile Smartwares nu doar că se pot controla de pe telefon dar li se poate schimba chiar și intensitatea luminii sau culoarea luminii de pe telefon. Aceste funcții sunt destul de rare mai ales la becurile cu un preț accesibil.


Tot în categoria de iluminat inteligent veți găsi lampa de lucru Smartwares, pare este portabilă și cu o lumină foarte puternică dar și lămpile de masă Smartwares la care se poate schimba intensitatea luminii pentru a nu avea probleme cu ochii în timpul cititului. Oglinda cu LED Smartwares este una dintre inovațiile companii, acesta având o lumină potrivită pentru machiat.


Produse Smartwares la prețuri promoționale


Fie că sunteți în căutare de prize Smartwares sau de detectoare de fum Smartwares pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i