Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Suporturi pentru colț - FARO Barcelona

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Ca să puteți monta corpurile de iluminat cu senzor pe colțul peretelui sau casei, vă sunt necesare suporturi de colțar.

Un suport pentru iluminat stradal este folosit pentru montarea lămpilor stradale, astfel încât să se poată roti 360 de grade. În același timp un suport pentru lampa stradală are cam aceleași funcții doar o rază mai mică de acțiune.

Dacă vă doriți să vă montați un corp de iluminat la un colț și să aibă o rază de acțiune mai mare atunci ar trebui să utilizați un suport de colț. Cel mai cunoscut astfel de suport este suportul de colț MAGNETIC TRACK.

Un suport de perete are o înclinație de 90 de grade și este din fier astfel poate fi folosit foarte ușor și la exterior.

Dacă vă doriți un trepied pentru corpurile de iluminat atunci un suport pentru boloboc cu laser poate fi alegerea optimă. Pentru anumite corpuri de iluminat există suporturi speciale cum ar fi suportul de colț pentru aplică, sau suportul de spot de colț pentru exterior.

Un suport de prindere pe colț poate fi util în orice locuință și vă poate ajuta să vă iluminați corespunzător orice colț din locuință.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i