Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Tablouri decorative iluminate cu LED

Vendor 8

Descrierea categoriei

Pe lângă obiectele de mobilier obișnuite mai există lucruri mici, accesorii care înfrumusețează aspectul unei locuințe. Acestea pot fi un tablou, o floare, o lustră aleasă cu gust, o veioză, etc.

Un element de design modern care schimbă complet aspectul unei camere este un tablou iluminat. Tablourile cu led sunt din ce în ce mai la modă în aceste zile observându-se o cerere în creștere pentru ele.

Tablourile Canvas cu leduri sunt puțin diferite de tablourile clasice deoarece când aveți nevoie puteți aprinde lumina de pe marginile tabloului și acesta se va lumina.

Există tablouri cu led personalizate la care puteți alege rama, dimensiunea și tipul de lumină. Un tablou Canvas luminos este recomandat de foarte mulți designeri de interior deoarece oferă o nuanță de modern oricărei locuinței.

Tablou Canvas LED multicolor cu telecomandă este unul dintre cele mai vândute articolele de la noi de pe site, fiind foarte apreciat de clienții de pretutindeni pentru multitudinea de culori disponibile.

Tablou din pânză cu lumină LED vine atât un aspect retro oferit de pânza pe care este făcut tabloul dar și cu amprenta de modern oferită de luminile led.

Fie că vă doriți un tablou cu lumini led galbene sau un tablou Canvas Led cu întrerupător ambele le veți găsi la noi pe site la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i