Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Transformatoare - Alb

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

În momentul în care cumpărați o bandă LED este important să aflați dacă în pachet este inclus și transformatorul. Dacă nu este inclus, trebuie cumpărat separat. Benzile LED folosesc tensiunea de 12V. Din acest motiv veți avea nevoie de o sursă de stabilizare sau un transformator pentru 12V. Acesta convertește tensiunea rețelei din 230V la 12V.

Transformatoarele sunt disponibile cu diverse puteri de wați. Dacă aveți nevoie de un transformator la 12W sau 24W îl veți găsi destul de ușor. Dacă vă cumpărați o bandă cu tehnologie LED, veți avea nevoie și de un transformator LED. Vă putem asigura că nu există nici un fel de transformator LED special diferit de celelalte. Un transformator electric clasic este suficient.

Transformatorul electric este folosit pentru mai multe corpuri de iluminat, fiind o parte importantă componentă a acestora. Există o diversitate de tipuri de transformatoare, dar cel mai cunoscut și mai folosit este transformatorul de curent.

Transformatoarele de tensiune sunt concepute pentru a gestionat curentul electric în așa fel încât să nu apară un scurt circuit la o cădere de tensiune.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i