Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

TRQ

Vendor 6

Descrierea categoriei

Compania Lighting Technologies TRQ, SL a fost fondată în 1972 și s-a specializat în fabricarea de iluminat de urgență. Astăzi, TRQ este una dintre cele mai importante companii de iluminat de urgență din Europa, cu prezență în peste 33 de țări, cu o gamă exclusivă de produse adaptate nevoilor fiecărei țări.


Corpuri de iluminat TRQ


Corpurile de iluminat tehnic TRQ sunt fabricate cu o atenție deosebită de la detalii dar și la eficiența maximă. Astfel plafoniereleTRQ au un consum foarte redus de energie dar sunt și foarte robuste și ușor de montat. Acestea sunt vârf de gamă în ceea ce privește iluminatul LED TRQ.


Lămpilede urgență TRQ se găsesc în foarte multe spații comerciale dar și clădiri de birouri deoarece au și un design plăcut pe lângă aspectele tehnice de ultimă generație. Acestea sunt unele dintre cele mai vândute corpuri de iluminat de urgență cu baterii TRQ deoarece au un preț destul de accesibil.


Corpuri de iluminat TRQ la prețuri promoționale


Dacă sunteți în căutate de corpuri de iluminat TRQ ieftine, atunci pe site-ul nostru veți găsi o gamă variată de corpuri de iluminat de urgență TRQ la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i