Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Tuburi fluorescente circulare - OPPLE

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute
Textul cautat nu a fost gasit in forum.

Descrierea categoriei

Tipuri de tuburi fluorescente circulare 

Pentru o lampă fluorescentă rotundă se poate folosi doar un tub fluorescent circular LED. Tubul fluorescent circular de 32W se remarcă prin culoarea luminii care este un alb natural dar și prin temperatura de culoare de 4000K.

Lămpile fluorescente circulare cu soclu G10q se montează atât în spațiile interioare cât și la exterior și au posibilitatea de a lumina spații mai mari. Pentru acest tip de lampă cel mai bine este să utilizați un tub fluorescent circular Philips deoarece are cel mai bun raport calitate preț de pe piață. Pe lângă acest lucru acesta este un tub fluorescent circular modern care vin cu anumite tehnologii moderne. 

Există multe persoane care caută tuburi fluorescente circulare ieftine deoarece acestea vor trebui schimbate destul de des, acest lucru depinde și de locul unde sunt montate.

Tuburi fluorescente circulare la reducere

Dacă sunteți în căutare de tuburi fluorescente circulare la reducere pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte de pe piață.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i