Compara
Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Tuburi fluorescente - Eglo

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute
Textul cautat nu a fost gasit in forum.

Descrierea categoriei

Exigență energetică redusă, durată de viață mare și contribuția la protejarea mediului, așa putem caracteriza lămpile fluorescente. Lampa fluorescentă are nevoie de aproximativ o cincime din energia electrică, pe care o consumă un bec clasic. Datorită consumului redus de energie și a duratei mari de viață, lămpile fluorescente sunt ecologice și reciclabile. În viitor, lămpile fluorescente vor înlocui în întregime becurile clasice, ceea ce va aduce o contribuție considerabilă la îmbunătățirea situației mediului înconjurător.

Tuburile fluorescente sunt în principal de două tipuri - tuburi fluorescente de 18w și tuburi fluorescente de 36w. Acestea oferă o eficiență energetică foarte mare, dar și o iluminare foarte puternică.

Pentru corpurile de iluminat cu tuburi fluorescente se folosesc becuri speciale, becuri fluorescente care se caracterizează printr-o durată de viață mai mare și de un consum redus de energie. 

Tuburile neon cu ultraviolete sunt special create pentru a alunga insectele din cameră.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i