Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Ventilatoare USB și pe baterii

Vendor 3
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Cu toți știm că în România pe timpul verii este foarte cald și un aparat de aer condiționat este absolut necesar. Cu toate aceste în situațiile în care nu se poate instala un aparat de aer condiționat un ventilator portabil poate fi alegerea optimă atât din punct de vedere a prețului cât și din punct de vedere al performanțelor.


Tipuri de ventilatoare portabile


Pentru vă putea desfășura activitatea în condiții optime la birou pe timp de vară un ventilator de masă poate fi absolut necesar. Acesta este de cele mai multe ori un ventilator cu încărcare prin USB care se conectează la calculator sau laptop sau în unele cazuri un ventilator pe baterii, doar că în acest caz puterea lui este mai redusă. În aceste zile există chiar și ventilatoare de buzunar pe care le puteți lua oriunde vă deplasați și vă pot răcori în zilele toride de vară. Un alt tip de ventilator foarte apreciat este ventilatorul pliabil care are aceleași caracteristici cu ventilatorul de buzunar dar are o capacitate de răcire mai mare.


Ventilatoare portabile la reducere


Dacă sunteți în căutare de ventilatoare reîncărcabile sau de /baterii-acumulatoare/ pe site-ul nostru le veți găsi la prețuri promoționale.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i