Autentificare
Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Aplice

Kategorie AKCE 2

Ofertă valabilă în perioada 16. 5. 2022 – 22. 5. 2022.

Puteți beneficia de reducerea afișată doar prin finalizarea corespunzătoare a comenzii, nu doar prin introducerea produselor în coșul de cumpărături.

Reducerile se calculează de la prețurile inițiale în conformitate cu termenii și condițiile.

În plus, puteți beneficia de transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei.

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Aplicele se remarcă prin designuri minimaliste și prin lumina clară pe care o emană. Cu timpul, odată cu cererea din ce în ce mai mare pentru aceste corpuri de iluminat au apărut din ce în cel mai multe modele de aplice moderne cum ar fi aplica cu senzor de mișcare sau aplica LED.

Tipuri de aplice moderne

Pentru exterior există aplica de exterior cu senzor de mișcare care se remarcă prin capacitatea de a se stinge și aprinde automat doar atunci când simte mișcare. Acest tip de aplică exterioară se folosește pentru iluminarea căilor de acces în locuință sau a foișoarelor.

Cel mai cunoscut tip de aplică este aplica Philips care este considerată cea avansată din punct de vedere tehnologic de pe piață. Acesta poate fi atât o aplică pentru copii cu designuri specifice apreciate de cei mici, dar și o aplică pentru baie cu protecție IP44 și cu lumină puternică.

În schimb dacă apreciați mai mult designurile retro atunci aplica rustică de interior este special concepută pentru acest grup de consumatori. Acesta este construită din diverse materiale dar cea mai cunoscută este aplica din lemn.

Aplice moderne la prețuri promoționale

Dacă sunteți în căutare de aplice ieftine cu siguranță pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai bune oferte.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i