Autentificare
Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Difuzoare de parfum

Vendor 7
  • Cele mai vândute
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Difuzoare de arome - pentru a menține un miros proaspăt în locuință


Foarte multe persoane aleg să-și împrospătează mirosul din casă utilizând difuzoare de aromă. Acestea au diferite forme dar cea mai interesantă o au cu siguranță Difuzoare de Arome Iepure, care după cum le spune și numele au formă de iepure și diferite culori. Cele mai des întâlnite sunt difuzoarele de arome din lemn care de cele mai multe ori au mai multe led-uri pentru a menține un aspect cât mai modern. Acestea se mai numesc și difuzoare de arome cu iluminare care se pot utiliza și pe post de veioze.


Difuzoare de arome inteligente


Cu toate că poate suna ciudat dar în ultimii ani au apărut pe piață și difuzoare de arome inteligente cu funcții moderne cum ar fi cu funcție de dezumidificare care pot fi controlate și de pe telefon. Difuzoarele de arome cu ultrasunete au un nivel al zgomotului produs foarte mic, fiind foarte apreciate deoarece nu perturbă somnul cu vibrații sau căldură. Un difuzor de arome cu difuzor încorporat pot reda și muzica de pe telefonul mobil la nivelul boxelor performante. Totodată difuzorul de arome cu temporizator vă permite să setați de pe telefon la ce intervale să funcționeze umidificatorul.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i