Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Proiectoare de stele

Vendor 1

Descrierea categoriei

Proiectoare de tip cer înstelat


Creați-vă un cer magic în propria locuință cu ajutorul acestor proiectoare LED. Proiectorul LED de tip cer înstelat va crea o atmosferă unică, și îl va ajuta pe copilul dumneavoastră să adoarmă cu un sentiment de pace și siguranță. Mini proiectoarele pot fi puse pe orice noptieră sau dulap. Datorită dimensiunilor reduse, proiectoare cu cer înstelat sunt ușor de depozitat și sunt portabile.


Tipuri de proiectoare LED


Alte tipuri de proiectoare LED foarte apreciate sunt proiectorul LED stea și protectorul balenă, care sunt sigure și nu se supraîncălzesc. Pe lângă acestea există și o gamă variată de proiectoare muzicale care sunt printre preferatele celor mici. Proiectorul cu cel mai interesant design este cu siguranță proiectorul muzicalIepuraș care este potrivit atât pentru fetițe cât și pentru băieței. Fie că sunteți în căutare de un proiector Milky Way sau de proiectoare de tip cer înstelat ieftine pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i