Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Panouri LED

Vendor 8
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Panoul LED este un corp de iluminat modern pentru interior potrivit pentru magazine sau birouri, unde poate înlocui tuburile fluorescente învechite. Avantajul panourilor LED încorporate este grosimea acestora și distribuirea uniformă a luminii.

Panourile LED le puteți folosi atât ca iluminat principal, cât și ca iluminat secundar al unei încăperi. Pot fi instalate în plăci de rigips sau direct pe tavan. Puteți alege atât panouri LED pătrate, cât și rotunde.

Panourile LED se împart în următoarele categorii: panouri LED pentru tavan care sunt cele mai cunoscute, panouri LED suspendate, care se folosesc în special în camera de zi, panouri LED cu luminozitate reglabilă și panourile LED RGB care sunt mai nou apărute pe piața.

Dacă tavanul dumneavoastră este din rigips atunci puteți folosi panouri LED pentru rigips sau în unele cazuri și panouri LED încastrate. Un panou led aplicat pe tavan poate lumina o suprafață mai mare și oferă și un design modern.

Panouri luminoase led sunt economice și se pot folosi și pentru suprafețe mai mari deoarece au o rază de iluminare mai mare.

Dacă doriți să iluminați spațiile din exterior atunci un panou led de exterior este potrivit atât pentru iluminare unei terase cât și a unui foișor.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i