Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Ventilatoare tip stâlp

  • Cele mai vândute
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Ventilatoarele de tip stâlp se pot monta în orice colț al unei camere sau pe o terasă pentru a răcori spațiul pe timp de vară. Pentru camere mai mici se utilizează cel mai des ventilatorul turn iar pentru camere mai mari se folosește ventilatorul cu picior cu afișaj.

Ventilatoare de tip stâlp moderne

Un ventilator de podea poate înlocui cu succes un aer condiționat în spațiile în care nu este posibilă montarea acestuia. Astfel au apărut ventilatoare de tip stâlp moderne care au funcții foarte interesante. Printre cele mai cumpărate ventilatoare moderne se numără și ventilatorul de tip stâlp cu afișaj dar și ventilatoare de tip stâlp cu temporizator. Acestea au multe funcții avansate de a seta ventilatorul să răcească orice cameră foarte rapid.

Ventilatoarele de tip stâlp albe sunt foarte apreciate datorită faptului că se pot adapta la orice design interior prezent într-o cameră și nu va ieși în evident

Ventilatoare de tip stâlp la reducere

Dacă sunteți în căutare de ventilatoare de tip stâlp ieftine puteți alegere ventilatorul de tip stâlp TOWER pe care îl veți găsi pe site-ul nostru la un preț special.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i