Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Lămpi fluorescente

 • Funcția
 • Soclu
 • Grad protecție IP
 • Culoare
 • Număr becuri
 • Putere max. bec
 • Tensiune
 • Material
 • Spațiul
 • Stil
 • Producător
 • Disponibilitate

Funcția

Altele
Cu ajutorul acestui filtru puteți selecta diferite proprietăți avansate ale corpului de iluminat. Dacă veți selecta „Tehnologia LED”, atunci se vor afișa doar produsele care conțin tehnologia LED.

Soclu

Altele
G13 (24)
G5 (3)
Prin acest filtru puteți selecta produsul cu soclul dorit de dvs. Fiecare corp de iluminat este echipat cu o anumită dulie, fiind necesar să alegeți un bec cu soclu potrivit. Dacă nu stiți ce soclu să alegeți, poate veți găsi acest articol de ajutor.

Grad protecție IP

Altele
IP42 (1)
IP65 (47)
IP66 (36)
Gradul de protecție (IP) indică rezistența echipamentelor electrice împotriva pătrunderii corpurilor străine și pătrunderea lichidelor, în special a apei. Gradul de protecție este indicat de așa numitul cod IP, care este format din caracterele IP, urmat de două cifre: prima cifră indică protecția împotriva atingerilor accidentale și împotriva pătrunderii corpurilor străine, a doua cifră indică gradul de protecție împotriva pătrunderii apei. Mai multe informații despre gradul de protecție IP gasiti în acest articol.

Culoare

Altele
alb (46)
gri (40)
Aceasta indică culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectați „auriu”, atunci vi se vor afișa doar produsele care sunt aurii sau conțin culoarea aurie.

Număr becuri

Alegeți un corp de iluminat cu un număr exact de becuri. Ați dori o lustră cu mai multe brațe? Sau mai degrabă o lampă cu un singur bec? Toate acestea le puteți selecta cu ajutorul cursorului.

Putere max. bec

Aveți nevoie de un corp de iluminat foarte puternic? Cu ajutorul filtrului „Putere maximă“ puteți selecta exact opțiunea corectă. Valorile menționate sunt exprimate în watti (W) și indică puterea maximă a unei surse de lumină (becului).

Tensiune

Material

Altele
metal (14)
plastic (78)
sticla (4)
Acesta indică din ce material este fabricat produsul respectiv. Dacă doriți să selectați doar produsele din sticlă, bifați căsuța „sticlă”.

Spațiul

Altele
Atelier (7)
Baie (3)
Garaj (80)
Hol (8)

Stil

Altele
Clasic (48)
Modern (35)

Producător

Recomandăm
Globo (4)
Greenlux (38)
Lucide (1)
Nedes (4)
Steinel (1)
Top Light (3)
Altele
Narva (8)
Puteți selecta producătorul în funcție de preferințele dvs. Am recomandat câțiva în funcție de stoc și experiența noastră. Alte mărci calitative le găsiți imediat mai jos.
Corpurile de iluminat fluorescente au o durata de viata de 10× mai mare si un consum de energie electrica de 4× mai redus fata de becul clasic. Iluminatul fluorescent poate sa ilumineze o suprafata mai mare, si astfel sa impiedice umbrele, care sunt nedorite in decursul oricarei activitati. In comparatie cu becul clasic, corpurile de iluminat fluorescente nu emana atata caldura. Lampa fluorescenta va ofera de asemnea alegerea culorii luminii de la albul zilei pana la alb cald. Corpurile de iluminat fluorescente moderne sunt deja prevazute cu balast electronic ori magnetic, care asigura aprinderea rapida fara palpaire.

Copyright © 1992 – 2018 SC DONOCI SRL