Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Lustre

Kategorie AKCE 3

Ofertă valabilă în perioada 27. 3. 2023 – 2. 4. 2023.

Puteți beneficia de reducerea afișată doar prin finalizarea corespunzătoare a comenzii, nu doar prin introducerea produselor în coșul de cumpărături.

Reducerile se calculează de la prețurile inițiale în conformitate cu termenii și condițiile.

În plus, puteți beneficia de transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei.

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Lustre de toate tipurile

Lustrele sunt probabil cele mai cunoscute corpuri de iluminat al tuturor timpurilor. Acestea au fost și vor rămâne preferatele clienților când își aleg corpurile de iluminat pentru locuință.

Cu timpul s-a trecut de la lustrele de epocă la lustrele moderne care vin cu ultimele tehnologii din industrie. Printre aceste lustre cea mai apreciată este lustra LED cu telecomandă deoarece are o eficiență energetică ridicată și se poate controla foarte ușor de oriunde din casă.

Cel mai cunoscut tip de lustră este lustra pentru camera de zi care se remarcă față de lustra pentru dormitoare sau lustra de bucătărie prin mărimea ei și prin designurile unice și moderne cu care este construită.

Totuși dacă sunteți adeptul unui design retro o lustră rustică poate fi alegerea potrivită pentru dumneavoastră, iar cea mai cunoscută astfel de lustră este lustra din lemn.

Pe de altă parte lustrele pentru copii vin cu anumite designuri inedite inspirate din desenele animate care sunt adorate de cei mici.

Lustre moderne la prețuri promoționale

Dacă sunteți în căutare de lustre ieftine cu siguranță pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i