Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Întrerupătoare și cadre

  • Tip
  • Culoare
  • Material
  • Grad protecție IP
  • Funcția
  • Producător
  • Disponibilitate

Tip

Altele
Categoria „Tip“ imparte corpurile de iluminat in functie de tip, astfel veti putea selecta un corp de iluminat in functie de utilizare.

Culoare

Altele
alb (85)
albastru (5)
argintiu (5)
crom mat (6)
gri (18)
maro (5)
roşu (5)
verde (5)
Aceasta indica culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectati „auriu”, atunci vi se vor afisa doar produsele care sunt aurii sau contin culoarea aurie.

Material

Altele
metal (15)
plastic (70)
Acesta indica din ce material este fabricat produsul respectiv. Daca doriti sa selectati doar produsele din sticla, bifati casuta „sticla”.

Grad protecție IP

Altele
IP20 (55)
IP55 (2)
Gratul de protectie (IP) indica rezistenta echipamentelor electrice impotriva patrunderii corpurilor straine si patrunderea lichidelor, in special a apei. Gradul de protectie este indicat de asa numitul cod IP, care este format din caracterele IP, urmat de doua cifre: prima cifra indica protectia impotriva atingerilor accidentale si impotriva patrunderii corpurilor straine, a doua cifra indica gradul de protectie impotriva patrunderii apei. Mai multe informatii despre gradul de protectie IP gasiti in acest articol.

Funcția

Altele
Cu ajutorul acestui filtru puteti selecta diferite proprietati avansate ale corpului de iluminat. Daca veti selecta „Tehnologia LED”, atunci se vor afisa doar produsele care contin tehnologia LED.

Producător

Recomandăm
Philips (1)
Altele
Legrand (54)
Puteti selecta producatorul in functie de preferintele dvs. Am recomandat cateva dintre ele in functie de stocul si experienta noastra. Alte marci calitative le gasiti imediat mai jos.

Întrerupătoare principale pentru lumină

Întrerupătoare și comutatoare

Întrerupătorul pentru lumină este o parte importantă a fiecărui iluminat. Cu ajutorul lui avem posibilitatea să lucrăm cu corpul de iluminat. Întrerupătorul de bază știe să aprindă și să stingă lumina. Dacă întrerupătorul pentru lumină este cu dimmer, cu ajutorul acestuia putem regla și intensitatea luminii. Aceeași funcție este îndeplinită și de comutatorul rotativ, care apare printre întrerupătoarele retro.
 

Întrerupător wireless

Întrerupătoarele de lumină wireless sunt o variantă mai modernă a întrerupătoarelor clasice de acasă. Avantajul constă în faptul că nu trebuie să aveți grija cablurilor. Printre aceste „comutatoare de lux” putrem încadra și comutatorul cu touch. Cum sugerează și numele este controlat prin atingere. În ceea ce privește amplasarea, cele mai frecvente sunt întrerupătoarele pe perete, situate chiar lângă ușă. Comutatorul de scară îl găsiţi sub scară şi deasupra scării, unde serveşte pentru controlul iluminatului scării.
 

Conectarea întrerupătoarelor

Orice fel de întrerupătoare nu este bine să le instalaţi singuri. Întrerupătorul principal să-l instalaţi sub supravegherea unui electrican sau lăsați-l pe el să facă toată treaba. Instalarea comutatorului la lumină necesită cunoștințe în domeniul energiei electrice și fizicii. Așa veți putea evita consecințe neplăcute cum ar fi un scurtcircuit sau chiar arderea întrerupătorului și a întregii instalații electrice.
 

Copyright © 1990 – 2018 Luminam.ro