1.180.000 de corpuri de iluminat în stoc 60 de zile pentru returnarea produselor Garanție de până la 5 ani pentru corpuri de iluminat
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369.630.007(Lu-Vi 08:00-16:30)

Întrebați
 
                     

Întrerupătoare, variatoare de lumină și rame

Katalog osvetelni interieru
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Întrerupătoare 

Un întrerupător este o parte importantă a aproape fiecărui corp de iluminat. Corpul de iluminat poate fi utilizat cu ajutorul acestuia. Un întrerupător de bază poate aprinde și stinge lumina. Dacă întrerupătorul este prevăzut cu un variator de tensiune, acesta poate fi folosit pentru a regla intensitatea luminii. Aceeași funcție este îndeplinită și de întrerupătorul rotativ.
 

Întrerupător fără fir

Întrerupătoarele fără fir sunt o variantă mai modernă a întrerupătoarelor clasice. Avantajul constă în faptul că nu trebuie să aveți grija cablurilor. Printre aceste „întrerupătoare de lux” se regăsește și întrerupătorul cu funcție tactilă. După cum sugerează și numele, acesta este controlat prin atingere. În ceea ce privește amplasarea, cele mai frecvente sunt întrerupătoarele pe perete, situate cel mai adesea lângă ușă sau în spatele acesteia. Mai există și întrerupătorul pentru scări, care se află la începutul și la capătul scărilor, având rolul de a controla iluminatul scărilor.
 

Instalarea întrerupătoarelor

Nu recomandăm instalarea niciunui întrerupător sau senzor pe cont propriu. Apelați întotdeauna la serviciile unui electrician în vederea instalării acestor produse. Instalarea necesită cunoștințe în domeniul energiei electrice și fizicii. Așa veți putea evita consecințele neplăcute, cum ar fi un scurtcircuit, arderea întrerupătorului sau a întregii instalații electrice sau chiar un incendiu.
 


VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i