1.180.000 de corpuri de iluminat în stoc 60 de zile pentru returnarea produselor Garanție la lămpi până la 5 ani Transport gratuit la comenzi de peste 150 lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369.630.007(Lu-Vi 08:00-16:30)

Întrebați
 
                     
Katalog osvetelni interieru

Întrerupătoare și cadre

  • Cele mai vândute

Descrierea categoriei

Întrerupătoare principale pentru lumină

Întrerupătoare și comutatoare

Întrerupătorul pentru lumină este o parte importantă a fiecărui iluminat. Cu ajutorul lui avem posibilitatea să lucrăm cu corpul de iluminat. Întrerupătorul de bază știe să aprindă și să stingă lumina. Dacă întrerupătorul pentru lumină este cu dimmer, cu ajutorul acestuia putem regla și intensitatea luminii. Aceeași funcție este îndeplinită și de comutatorul rotativ, care apare printre întrerupătoarele retro.
 

Întrerupător wireless

Întrerupătoarele de lumină wireless sunt o variantă mai modernă a întrerupătoarelor clasice de acasă. Avantajul constă în faptul că nu trebuie să aveți grija cablurilor. Printre aceste „comutatoare de lux” putrem încadra și comutatorul cu touch. Cum sugerează și numele este controlat prin atingere. În ceea ce privește amplasarea, cele mai frecvente sunt întrerupătoarele pe perete, situate chiar lângă ușă. Comutatorul de scară îl găsiţi sub scară şi deasupra scării, unde serveşte pentru controlul iluminatului scării.
 

Conectarea întrerupătoarelor

Orice fel de întrerupătoare nu este bine să le instalaţi singuri. Întrerupătorul principal să-l instalaţi sub supravegherea unui electrican sau lăsați-l pe el să facă toată treaba. Instalarea comutatorului la lumină necesită cunoștințe în domeniul energiei electrice și fizicii. Așa veți putea evita consecințe neplăcute cum ar fi un scurtcircuit sau chiar arderea întrerupătorului și a întregii instalații electrice.
 

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter
Banner patička