Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Întrerupătoare și cadre

  • Culoare
  • Grad protecție IP
  • Funcția
  • Tensiune
  • Material
  • Tip
  • Producător
  • Disponibilitate

Culoare

Altele
alb (54)
albastru (5)
argintiu (6)
crom mat (5)
gri (9)
maro (5)
roşu (5)
verde (5)
Aceasta indică culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectați „auriu”, atunci vi se vor afișa doar produsele care sunt aurii sau conțin culoarea aurie.

Grad protecție IP

Altele
IP20 (51)
IP54 (1)
IP55 (1)
Gradul de protecție (IP) indică rezistența echipamentelor electrice împotriva pătrunderii corpurilor străine și pătrunderea lichidelor, în special a apei. Gradul de protecție este indicat de așa numitul cod IP, care este format din caracterele IP, urmat de două cifre: prima cifră indică protecția împotriva atingerilor accidentale și împotriva pătrunderii corpurilor străine, a doua cifră indică gradul de protecție împotriva pătrunderii apei. Mai multe informații despre gradul de protecție IP gasiti în acest articol.

Funcția

Altele
Cu ajutorul acestui filtru puteți selecta diferite proprietăți avansate ale corpului de iluminat. Dacă veți selecta „Tehnologia LED”, atunci se vor afișa doar produsele care conțin tehnologia LED.

Tensiune

Material

Altele
metal (11)
plastic (94)
Acesta indică din ce material este fabricat produsul respectiv. Dacă doriți să selectați doar produsele din sticlă, bifați căsuța „sticlă”.

Tip

Altele
Categoria „Tip“ împarte corpurile de iluminat în funcție de tip, astfel veți putea selecta un corp de iluminat în funcție de utilizare.

Producător

Recomandăm
Philips (1)
Altele
Legrand (50)
Puteți selecta producătorul în funcție de preferințele dvs. Am recomandat câțiva în funcție de stoc și experiența noastră. Alte mărci calitative le găsiți imediat mai jos.

Întrerupătoare principale pentru lumină

Întrerupătoare și comutatoare

Întrerupătorul pentru lumină este o parte importantă a fiecărui iluminat. Cu ajutorul lui avem posibilitatea să lucrăm cu corpul de iluminat. Întrerupătorul de bază știe să aprindă și să stingă lumina. Dacă întrerupătorul pentru lumină este cu dimmer, cu ajutorul acestuia putem regla și intensitatea luminii. Aceeași funcție este îndeplinită și de comutatorul rotativ, care apare printre întrerupătoarele retro.
 

Întrerupător wireless

Întrerupătoarele de lumină wireless sunt o variantă mai modernă a întrerupătoarelor clasice de acasă. Avantajul constă în faptul că nu trebuie să aveți grija cablurilor. Printre aceste „comutatoare de lux” putrem încadra și comutatorul cu touch. Cum sugerează și numele este controlat prin atingere. În ceea ce privește amplasarea, cele mai frecvente sunt întrerupătoarele pe perete, situate chiar lângă ușă. Comutatorul de scară îl găsiţi sub scară şi deasupra scării, unde serveşte pentru controlul iluminatului scării.
 

Conectarea întrerupătoarelor

Orice fel de întrerupătoare nu este bine să le instalaţi singuri. Întrerupătorul principal să-l instalaţi sub supravegherea unui electrican sau lăsați-l pe el să facă toată treaba. Instalarea comutatorului la lumină necesită cunoștințe în domeniul energiei electrice și fizicii. Așa veți putea evita consecințe neplăcute cum ar fi un scurtcircuit sau chiar arderea întrerupătorului și a întregii instalații electrice.
 

Copyright © 1992 – 2018 SC DONOCI SRL