Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Corpuri de iluminat fluorescente

Kategorie AKCE 2

Ofertă valabilă în perioada 20. 3. 2023 – 26. 3. 2023.

Puteți beneficia de reducerea afișată doar prin finalizarea corespunzătoare a comenzii, nu doar prin introducerea produselor în coșul de cumpărături.

Reducerile se calculează de la prețurile inițiale în conformitate cu termenii și condițiile.

În plus, puteți beneficia de transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei.

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Lămpile fluorescente sunt probabil unele dintre cele mai clasice corpuri de iluminat. Acestea au rezistat de-a lungul anilor și datorită inovațiilor tehnologice. Unul dintre cele mai mari salturi tehnologice ale acestor corpuri de iluminat a fost construirea lămpilor fluorescente LED. Acestea sunt lămpi fluorescente moderne cu o eficiență energetică de invidiat.

Lămpi fluorescente profesionale

În ceea ce privește spațiile comerciale sau chiar industriale se folosește foarte des lămpile fluorescente tehnice care pot să lumineze suprafețe mari. În funcție de spațiu se poate folosi și o lampă fluorescentă aplicată care nu iese în evidență și ocupă foarte puțin spațiu.

Lămpi fluorescente pentru locuință

Pentru interiorului locuinței se folosesc lămpile fluorescente cu design minimalist în special în cazul locuințelor moderne. Există chiar și lămpi fluorescentă pentru bucătărie care sunt rezistente la apă și la abur.

Lămpile fluorescente Philips se remarcă prin aspectul premium și prin tehnologiile avansate. Dacă sunteți mai mult preocupat de design și mai puțin de partea tehnologică a corpurilor de iluminat puteți alege lămpile fluorescente suspendate.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i