Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Iluminat cu telecomandă

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Iluminat cu telecomandă - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Nu mai vreți să vă ridicați și să vă așezați la loc, ori de câte ori aveți nevoie să aprindeți lumina? Corpurile de iluminat cu telecomandă rezolvă această problemă. Corpurile de iluminat sunt dotate cu o telecomandă, cu ajutorul căreia puteți aprinde și stinge lumina sau îi puteți schimba chiar și culoarea luminii direct de pe canapea, fotoliul, sau din pat. Simplu și confortabil.

Comod și de la distanța, puteți aprinde unele tipuri de lustre cu telecomandă, plafoniere cu telecomandă și benzi LED cu telecomandă

Chiar dacă acest tip de iluminat se folosește mai mult la interior există și corpuri de iluminat de exterior cu telecomandă, special create pentru a controla lumina din împrejurimile casei de la distanță. 

În schimb dacă doriți să iluminați un dormitor puteți folosi corpurile de iluminat led cu telecomandă sau împreună cu o veioză cu telecomandă foarte utilă la citit.

Dacă sunteți în căutarea unui comutator pentru iluminatul cu telecomandă sau chiar a unei aplice cu telecomandă pe site-ul nostru le veți găsi cu siguranță pe cel mai bun la cel mai bun preț.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i