Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Ventilatoare de podea

Vendor 6
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Ventilatoare de podea pentru orice spațiu

Un ventilator de podea în funcție de puterea sa va putea răcori atât încăperi mai mari cât și spații mai mici. Ventilatorul de podea de 50W are suficientă putere să reducă temperatura și dintr-o cameră mai mare cum ar fi o cameră de zi. Pe de altă parte ventilatorul cu încălzitor și termostat pe lângă funcțiile de răcire folosite pe timp de vară are și funcții de încălzire pentru iarnă. Cel mai cunoscut astfel de ventilator este ventilatorul de podea BREEZE care se remarcă prin performanțele de răcire impresionante.

Pe timp de vară este practic foarte greu de lucrat într-o cameră în care nu este un răcitor de aer. Astfel încât au apărut foarte multe ventilatoare de podea moderne care au funcții foarte diverse. Există chiar și ventilatoare de podea inteligente cu afișaj și control de pe telefon. Acestea nu sunt ventilatoare de podea ieftine dar pe timp de vară vă veți simți mult mai confortabil utilizând un astfel de dispozitiv.

Ventilatoare de podea la reducere

Fie că sunteți în căutare de ventilatoare de podea cu încălzitor ceramic sau de ventilatoare de podea cu răcire rapidă pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i