Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Ventilatoare cu lumină

 • Tip
 • Număr becuri
 • Material
 • Culoare
 • Soclu
 • Grad protecție IP
 • Putere max. bec
 • Tensiune
 • Producător
 • Stil
 • Disponibilitate

Tip

Altele
Categoria „Tip“ împarte corpurile de iluminat în funcție de tip, astfel veți putea selecta un corp de iluminat în funcție de utilizare.

Număr becuri

Alegeți un corp de iluminat cu un număr exact de becuri. Ați dori o lustră cu mai multe brațe? Sau mai degrabă o lampă cu un singur bec? Toate acestea le puteți selecta cu ajutorul cursorului.

Material

Altele
lemn (32)
metal (43)
plastic (8)
sticla (40)
Acesta indică din ce material este fabricat produsul respectiv. Dacă doriți să selectați doar produsele din sticlă, bifați căsuța „sticlă”.

Culoare

Altele
alb (25)
argintiu (2)
auriu (1)
bej (8)
crom mat (11)
gri (4)
maro (16)
negru (1)
Aceasta indică culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectați „auriu”, atunci vi se vor afișa doar produsele care sunt aurii sau conțin culoarea aurie.

Soclu

Altele
E14 (16)
E27 (19)
G9 (2)
GU10 (2)
R7s (1)
Prin acest filtru puteți selecta produsul cu soclul dorit de dvs. Fiecare corp de iluminat este echipat cu o anumită dulie, fiind necesar să alegeți un bec cu soclu potrivit. Dacă nu stiți ce soclu să alegeți, poate veți găsi acest articol de ajutor.

Grad protecție IP

Altele
IP20 (41)
IP44 (1)
Gradul de protecție (IP) indică rezistența echipamentelor electrice împotriva pătrunderii corpurilor străine și pătrunderea lichidelor, în special a apei. Gradul de protecție este indicat de așa numitul cod IP, care este format din caracterele IP, urmat de două cifre: prima cifră indică protecția împotriva atingerilor accidentale și împotriva pătrunderii corpurilor străine, a doua cifră indică gradul de protecție împotriva pătrunderii apei. Mai multe informații despre gradul de protecție IP gasiti în acest articol.

Putere max. bec

Aveți nevoie de un corp de iluminat foarte puternic? Cu ajutorul filtrului „Putere maximă“ puteți selecta exact opțiunea corectă. Valorile menționate sunt exprimate în watti (W) și indică puterea maximă a unei surse de lumină (becului).

Tensiune

Altele
230V (43)

Producător

Recomandăm
Globo (19)
Altele
Puteți selecta producătorul în funcție de preferințele dvs. Am recomandat câțiva în funcție de stoc și experiența noastră. Alte mărci calitative le găsiți imediat mai jos.

Stil

Altele
Clasic (1)
Copii (1)
Modern (23)
Vintage (1)
Ventilatorul de tavan cu lumina are regim de vara si de iarna, deci il puteti folosi tot anul. Nu numai ca lumineaza frumos, dar vara confera o adiere racoroasa placuta, iar pe timp de iarna trimite aerul cald de la tavan inapoi in incapere datorita mersului regresiv. Ca sa nu trebuieasca sa va intindeti cu osteneala in sus, ventilatorul de tavan se poate porni, opri si i se pot regla turatiile cu telecomanda.

Ventilatorul cu lumina nu este numai un dispozitiv practic, ci de asemenea poate impodobi interiorul dvs. Spre exemplu, il puteti alege pe cel cu pale de lemn sau de plastic argintiu. 

Copyright © 1992 – 2018 SC DONOCI SRL