Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Stâlpi de exterior cu prize

Vendor 3
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Cu siguranță au fost situații în care va lipsit o priză la exterior când aveați nevoie de ea. Stâlpii cu prize pentru exterior vă pot ajuta în acest sens. Stâlpii de exterior cu prize sunt disponibili în diferite culori și materiale, tot ce trebuie să faceți este să-i alegeți pe cei care se potrivesc cel mai bine pentru grădina dumneavoastră.

Pe lângă acești stâlpi puteți utiliza și o lampă de exterior cu prize, care în plus, pe lângă prizele de exterior mai oferă și posibilitatea de a ilumina spațiul.

În grădină prizele sunt esențiale astfel un stâlp de grădină cu prize are un rol important fie că doriți să alimentați un aspirator de exterior, sau o mașină de spălat curtea.

Un stâlp de exterior cu prize cu temporizator este foarte rezistent, astfel are o durată de viață foarte mare și puteți alimenta cu el chiar și corpuri de iluminat exterior.

Pentru majoritatea mașinilor de tuns iarba este nevoie de o priză izolată de exterior. Astfel pe site-ul nostru găsiți stâlpi de exterior ieftini cu prize disponibil în diferite variante, cu un număr diferit de prize pentru grădină.

În ceea ce privește noile tehnologii din domeniu avem priza de exterior cu telecomandă care poate fi controlată foarte ușor din orice loc din curte.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i