Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Camere de supraveghere

Vendor 6
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Camere de supraveghere moderne

Camerele de supraveghere sunt potrivite pentru oricine dorește să își protejeze mai bine locuința sau compania. Chiar și o cameră falsă de supraveghere va face o treabă bună uneori, singurul ei neajuns este faptul că mulți potențiali hoți se feresc de acest tip de camere. De asemenea, vă oferim și camere de supraveghere de exterior fără fir dar și camere de supraveghere cu Wi-Fi, care se conectează la telefon.

Tipuri de camere de supraveghere

Acestea sunt camere de supraveghere de exterior cu înregistrare care stochează într-un cloud toate imaginile captate de camera video. Tot pentru exterior se folosește foarte des și o cameră de supraveghere pentru exterior rotativă care își poziția în funcție de locul unde simte mișcare.

Există de asemenea și camere de supraveghere ascunse care sunt foarte mici foarte greu de observat. Acestea pot fi incluse într-un sisteme de supraveghere care conține mai multe tipuri de camere de supraveghere inclusiv o cameră supraveghere pentru interior. Un astfel de kit de camere de supraveghere este foarte util deoarece puteți primi imagini de pe mai multe camere de supraveghere în același timp direct pe telefonul mobil.

Dacă sunteți în căutare de camere de supraveghere ieftine pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i