Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Ventilatoare fără lumină

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Ventilatorul de tavan fără lumină este adecvat în orice spațiu, în care doriți să vă simțiți bine tot anul, indiferent dacă este frig sau cald. În zilele toride răcorește încăperea, pe când iarna se poate comuta pe regim de iarnă, ventilatorul amestecând aerul cald de la tavan cu cel rece de la podea. Astfel economisiți la costurile de încălzire. Pentru o deservire cât mai bună, ventilatorul de tavan fără lumină cu telecomandă se pornește și se oprește de la distanță.

Ventilatoarele de tavan din lemn fără lumină sunt fabricate de firma austriacă Globo, astfel puteți fi siguri de raportul excelent dintre preț și calitate. 

Există de asemenea și ventilatoare de tavan fără lumină pentru dormitor care vin cu designuri speciale pentru a se potrivi oricărui dormitor. Cu toate acestea cel mai cunoscut și apreciat este ventilatorul de baie fără lumină.

Dacă doriți să aveți parte de un aer răcoros vara când stați în pat sau la birou atunci ventilator portabil fără lumină este exact ce vă trebuie. Chiar dacă vă gândiți că ar fi scump un astfel de ventilator, există și ventilatoare portabile fără lumină ieftine pentru orice buget.

Pentru zone industriale, hale, centre comerciale se folosesc ventilatoarele industriale fără lumină care au o putere foarte mare.

Fie că vă doriți un ventilator modern fără lumină sau chiar un ventilator retro fără lumină pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i