Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Nedis - o locuință inteligentă

Vendor 5
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Alegerea corpurilor de iluminat pentru locuință poate fi destul de greu de realizat, în primul rând datorită numărului mare de variante de corpuri de iluminat, de la lustre la lampadare.

În zilele noastre cele mai căutate sunt corpurile de iluminat inteligente deoarece oferă avantaje net superioare corpurilor de iluminat clasice.

Nedis este o firmă care oferă soluții inteligente de a ilumina o locuință cum ar fi becuri inteligente, o priză inteligentă foarte interesantă sau chiar o sonerie inteligentă. Sistemul Nedis bluetooth care permite conectarea corpurilor de iluminat cu telefonul mobil este unul dintre cele mai complete și profesioniste de pe piață.

Cu toate acestea tot sistemul Nedis wifi este mai folosit deoarece tehnologia de conectare prin WIFI este mai avansată și oferă mai multe opțiuni decât conectarea prin bluetooth.

Un detector de fum sau un detector de inundații sunt utile pentru orice locuință deoarece cu acestea o să vă simțiți mult mai liniștiți în casă.

Banda led RGB creează o atmosferă specială în orice cameră deoarece poți să-i schimbi culoare în funcție de starea ta de spirit.

Plafoniera inteligentă se folosește atât pentru interior cât și pentru exterior, este foarte ușor de controlat de pe telefon, dar în același timp reduce și consumul de curent electric.

Fie că sunteți în căutarea unei telecomenzi universale de iluminat sau chiar a unei prize inteligente de exterior atunci pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i